Anders de la Motte – De bergkoning

Anders de la Motte De bergkoning recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Zweedse thriller en deel 1 de Leon Asker-reeks. Op 15 oktober 2024 verschijnt bij Uitgeverij The House of Books de Nederlandse vertaling van de thriller Bortbytaren van de uit Zweden afkomstige thrillerschrijver Anders de la Motte. Hier lees je informatie over de inhoud van de thriller uit Zweden, de thrillerschrijver en over de uitgave.

Anders de la Motte De bergkoning recensie en informatie

Wanneer er in de media een boekbespreking, review over recensie verschijnt van De bergkoning, de nieuwe thriller van de Zweedse schrijver Anders de la Motte, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Anders de la Motte De bergkoning

De bergkoning

Leon Asker-thriller 1

  • Auteur: Anders de la Motte (Zweden)
  • Soort boek: Zweedse thriller
  • Origineel: Bortbytaren (2022)
  • Nederlandse vertaling: Hans Kloos
  • Uitgever: The House of Books
  • Verschijnt: 15 oktober 2024
  • Omvang: 512 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe thriller van Anders de la Motte

Rechercheur Leonore Asker staat op het punt leiding te krijgen over de afdeling Ernstige Misdrijven in Malmö. Maar midden in een spraakmakende ontvoeringszaak wordt ze plotseling overgeplaatst naar de afdeling Verloren Zielen – een eenheid voor vreemde cold cases, weggestopt in de kelder van het politiebureau. Ondanks de vernedering wordt Asker al snel gegrepen door een eigenaardige zaak. Iemand heeft kleine, onheilspellende figuren in een modeltreinbaan geplaatst, en één daarvan lijkt de vermiste vrouw uit een ontvoeringszaak voor te stellen. Wanneer Askers onderzoek haar naar de wereld van verlaten gebouwen leidt, roept ze de hulp in van urban exploring-fanaat Martin Hill. Samen komen ze erachter dat er in het hart van een berg een zonderlinge vorm van kwaad schuilt.

Anders de la Motte (19 juni 1971, Norra Vrams församling, Zweden) is een voormalig politieagent en IT-beveiliger en een van de meest geliefde misdaadschrijvers van Zweden. Hij is de auteur van verschillende misdaadromans, waaronder het spannende Skåne QuartetDe bergkoning is het eerste deel in zijn langverwachte nieuwe Leo Asker-serie.

Bijpassende boeken en informatie