Campings op Gotland Zweden

Campings op Gotland Zweden. Het eiland Gotland is een van de populairste vakantiebestemming in Zweden. Niet vreemd dus dat er heel wat campings op Gotland te vinden zijn. Campings van groot tot klein en van luxueus tot bescheiden van opzet.

Campings op Gotland Zweden

Sommige van deze campings op Gotland, vooral je jongerencampings, bruisen van het leven en zijn niet echt bedoeld voor rustzoeker. Andere, wat kleinere campings die iets verder van de toeristische plaatsen gelegen zijn, bieden juist wel rust en ruimte. Gotland zal voor veel Nederlandse kampeerder geen voor de hand liggende bestemming zijn. Maar het grootste Zweedse eiland is een bezoek meer dan waard.
Overzicht van Campings op Gotland

Via het onderstaande kaartje kun je de campings op Gotland vinden, inclusief sterren waardering, telefoonnummer en de maanden waarin de campings open zijn.

Åminne Fritid & Havsbad (Slite)

Adres: Gothem Åminnevägen 2
Plaats: Slite
Telefoon: +46 498 340 11
Voor: tenten, caravans, campers
Waardering: ★★★★ camping
Camoing pen: mei t/m augustus

Kappelshamns Camping (Lärbro)

Adres: Byslingan 18
Plaats: Lärbro
Telefoon: +46 498 227270
Voor: tenten, caravans, campers
Waardering: ★★★★ camping
Open: gehele jaar

Kneippbyn Resort Camping (Visby)

Adres: Kneippbyn 15,
Plaats: Visby
Telefoon: +46 498 296150
Voor: tenten, caravans, campers
Waardering: ★★★★★ camping
Open: midden mei t/m augustus

Norderstrands Camping (Visby)

Adres: Snäckgärdsvägen 32
Plaats: Visby,
Telefoon: +46 498 212157
Voor: tenten, caravans, campers
Waardering: ★★★★ camping
Open: mei t/m eind september

Slite Camping (Slite)

Adres: Strandvägen
Plaats: Slite, Zweden
Telefoon: +46 70 578 73 05
Open: half mei t/m half september

Solhaga Camping (Fårö)

Adres: Öde Hoburga, 624 66
Plaats: Fårö
Telefoon: +46 70 6815664
Soort: camping, hutten
Waardering: ★★★ camping
Open: juni t/m midden september

Sudersand Camping (Fårö)

Adres: Sudersand 5650
Plaats: Fårö
Soort: camping, vakantiewoningen
Telefoon: +46 498-223536
Waardering: ★★★★ camping
Camping open: mei t/m september

Tofta Camping (Tofta)

Adres: Toftavägen 362
Plaats: Tofta
Telefoon: +46 498 297102
Voor: tenten, caravans, campers
Waardering: ★★★★ camping
Open: april t/m september
Aanbevolen Zweden Reisgidsen

Reisgids Gotland Reise Know HowReisgids Gotland Reise Know How

 • Soort reisgids: Gotland reisgids
 • Taal: Duits
 • Uitgever: Reise Know How Rump
 • Omvang: 264 pagina’s (met afbeeldingen)
 • Uitgave: Paperback
 • Prijs: € 14,99
 • Inhoud reisgids: Gotlands lange, ereignisreiche Geschichte ist durch die Hanse eng mit Norddeutschland verbunden. Seit 1995 ist die Hauptstadt Visby Weltkulturerbe der UNESCO, die knapp 100 Kirchen der Insel sind im Norden einmalig. Entdecken Sie Gotland mit diesem kompakten, aktuellen Reiseführer. Gotland ist eine Insel für Naturfreunde: einsame Strände, steile Klippen, blühende Wiesen, seltene Orchideen und ein vielfältiges Vogelleben. Gotland ist als Familienreiseziel ideal und – laut Statistik – sonnigster Platz des Nordens. Nicht umsonst wird die Insel “Sonneninsel Schwedens” genannt. Vom Ausland noch unentdeckt hat sich Gotland im Juli/August zu einer Fest- und Festivalinsel entwickelt. Hierher kommen die jungen Schweden um zu feiern, Musik zu hören oder einfach zu relaxen. Gotland ist schnell und verblüffend günstig zu erreichen. Im Reiseführer steht alles über Flugpreise, Fähren und andere Anreisemöglichkeiten.
 • …Meer Informatie en Bestellen >

Insight Guide Zweden ReisgidsInsight Guide Zweden

 • Soort: algemene Zweden reisgids
 • Uitgever: Cumbium, Insight Guide
 • Schrijfster: Sunniva Schouten
 • Omvang: 352 pagina’s (met afbeeldingen)
 • Uitgave: paperback
 • Prijs: € 24,90
 • Inhoud reisgids: Zweden heeft een grote aantrekkingskracht en is een populaire bestemming. Het is een ideaal land voor wie van de natuur en het buitenleven houdt en heeft bovendien veel te bieden op het gebied van cultuur. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit prachtige land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de oude Vikingen en de huidige bevolking, over kunst en cultuur en Alfred Nobel. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van het kosmopolitische Stockholm met zijn duizenden eilanden, via het levendige Malmö in het zuiden naar de zomerse trekpleisters aan de westkust. Via de grote meren en de folklorestreek Dalarna naar Lapland en de noordoostkust. U maakt kennis met de middernachtzon en de festiviteiten rond midzomerdag. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina’s over onder andere ‘De plunderende handelaars’, ‘De langste galerie ter wereld’ en ‘Het Rijk van glas’. De gedetailleerde kaarten en de honderden prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet. In het gedeelte ‘Reisinformatie’ vindt u alles over vervoer, accommodatie, uit eten, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Zweden is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids. 
 • …Meer Informatie en Bestellen >

Meer Gotland Boeken en Reisgidsen

Bijpassende Informatie