Museum in Noorwegen

Museum in Noorwegen Bekende Noorse Musea Overzicht. Wat is een interessant, leuk. mooi of bijzonder museum in Noorwegen? Welke Noorse musea zijn beslist een bezoek waard? Waar kunnen bekende musea in Noorwegen vinden?

Museum in Noorwegen Noorse Musea

Op deze pagina museum in Noorwegen Noorse musea kun je informatie vinden over de adressen, openingstijden en het onderwerp. Voor de duidelijkheid is op deze pagina ook een interactieve kaart te vinden waarop de interessantste musea in Noorwegen te vinden zijn met informatie.


advertentie

Overzicht Museum in Noorwegen

Voor de duidelijkheid is gekozen voor een overzicht van de Noorse musea op plaatsnaam. Het museum in Noorwegen dat is opgenomen in de lijst kun je ook op het kaartje vinden.

Museum in Hammerfest

Gjenreisningsmuseet for Finnmark og Nord-Troms
Museum van de wederopbouw
Adres: Kirkegata 19
Plaats: Hammerfest
Telefoon: +47 78402940


Museum in Honningsvåg

Nordkappmuseet
Adres: Holmen 1
Plaats: Honningsvåg
Telefoon: +47 78477200
Museum aandacht wordt besteed aan de natuur en de geschiedenis van de Noordkaap als toeristische trekpleister. Honningsvåg ligt op het eiland Magerøya ten zuiden van de Noordkaap. Het museum ligt bij de aanlegsteiger van de Hurtigruten.


Museum in Stokmarknes (Lofoten)

Hurtigrutenmuseet
Adres: Richard Withs plass/Markedsgata 1
Plaats: Stokmarknes (Lofoten)
Telefoon: +47 76118190
Web: >
Museum over de geschiedenis van de scheepsverbinding Hurtigruten die al sinds 1893 jaar een groot aantal plaatsen aan de Noorse kust van Bergen tot aan Kirkenes verbindt.

Openingstijden Hurtigutenmuseet
dagelijks 12:00-16:00 uurBijpassende Informatie