Karin Fossum De fluisteraar Recensie Noorse Thriller

Karin Fossum De fluisteraar Recensie Noorse Thriller

Karin Fossum De fluisteraar Recensie Noorse Thriller
In april 2017 verschijnt een nieuw deel in de serie thrillers over Konrad Sejer van de Noorse schrijfster Karin Fossum – De fluisteraar bij Uitgeverij marmer. Op deze pagina kun je de Karin Fossum De fluisteraar recensie Noorse thriller boekbespreking informatie en mogelijkheid van bestellen vinden.

KARIN FOSSUM – DE FLUISTERAAR INFORMATIE
– Titel: De fluisteraar
– Schrijfster: Karin Fossum ♀ (Noorwegen)
– Soort boek: misdaadroman, psychologische thriller
– Origineel: Hviskeren (2016)
– Nederlandse vertaling: Lucy Pijttersen
– Uitgever: Uitgeverij Marmer
– Verschijnt: april 2017
– Omvang: 352 pagina’s
– Uitgave: Paperback
– Prijs: 19,95
– Waardering: ++++ (uitstekend) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >

Karin Fossum De fluisteraar Recensie Noorse Thriller
Karin Fossum durft risico te nemen in haar reeks boeken met Konrad Sejer als hoofdpersoon. De wijze van schrijven en de manier waarop Karin Fossum haar thrillers vormgeeft kunnen aanzienlijk verschillen. De fluisteraar is een zeer geslaagd voorbeeld hiervan. In alweer het veertiende deel van de reeks boeken met Konrad Sejer, heeft Karin Fossum ervoor gekozen om het verhaal langzaam en gedetailleerd op te bouwen…lees verder >

Flaptekst en Inhoud thriller Karin Fossum – De fluisteraar

Ragna Rieger werkt bij een goedkoop warenhuis en woont alleen in haar ouderlijk huis. Haar ouders zijn dood en haar zoon is verhuisd naar Berlijn. Los van de verplichte kerst- en verjaardagskaart hebben ze geen contact. Ragna leeft een teruggetrokken bestaan, dat gekenmerkt wordt door eentonigheid, eenzaamheid en angst. Ze houdt van haar werk omdat het routine is, ze houdt ervan om elke dag op dezelfde plek in de bus te zitten en ze houdt ervan om elke dag hetzelfde te kopen bij de kruidenier. Er is orde in haar leven. Totdat Ragna op een dag in haar brievenbus een anonieme dreigbrief aantreft. Ze raakt in de greep van een wurgende angst die steeds groter wordt en haar nog dieper in een isolement drijft. In de verhoorkamer op het politiebureau ondervraagt inspecteur Konrad Sejer een verdachte van een gruwelijke misdaad. Die verdachte is Ragna Riegel. Waarom heeft deze vrouw van middelbare leeftijd, die overkomt als een grijze muis, gedaan wat ze heeft gedaan?

Bijpassende Boeken en Informatie

Nieuwe Noorse Thrillers Overzicht >
Nieuwe Scandinavische Thrillers Overzicht >